Conferinte

31 Octombrie 2014
Locul: 
Hotel Intercontinental, Sala Rapsodia

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii și Inovarii (UEFISCDI) a organizat pe data de 31 octombrie 2014 la Hotel Intercontinental, Sala Rapsodia, etaj 1, Bucuresti, conferinta finala a trei proiecte strategice pentru invatamantul superior:

 „Performanta in cercetare, performanta in predare. Calitate, Diversitate şi Inovare in Universitatile din Romania” mai mult about Conferinta finala a proiectelor strategice pentru invatamantul superior

15 Noiembrie 2012
Locul: 
Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” din București

 

În data de 15 noiembrie 2012 a avut loc “Conferința de lansare a procesului de evaluare  instituțională”, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din București.

La eveniment au fost invitați  rectori și reprezentanți cu responsabilități în managementul și asigurarea calitatii din cele 47 de universități ce au intrat în procesul de evaluare. În cadrul conferinței au fost prezentate obiectivele, etapele și metodologia  procesului de evaluare instituțională de către experții EUA-IEP.

 

  mai mult about Conferința de lansare a procesului de evaluare instituțională

09 Ianuarie 2012
Locul: 
Bilblioteca Centrala Universitara, Bucuresti

Evenimentul a avut loc in Aula Bibliotecii Central Universitare „Carol I” din Bucuresti si a marcat inceputul a doua proiecte finantate din Fondul Social European. 

Proiectul Performanță în cercetare, performanță în predare – Calitate, diversitate și inovare în universitățile din România urmărește îmbunătățirea managementului și asigurarea calității sistemului de învățământ superior românesc prin consolidarea capacității strategice și a autonomiei universităților.