Conferinta de lansare

09 Ianuarie 2012
Tipul evenimentului: 
Conferinta
Locul: 
Bilblioteca Centrala Universitara, Bucuresti

Evenimentul a avut loc in Aula Bibliotecii Central Universitare „Carol I” din Bucuresti si a marcat inceputul a doua proiecte finantate din Fondul Social European. 

Proiectul Performanță în cercetare, performanță în predare – Calitate, diversitate și inovare în universitățile din România urmărește îmbunătățirea managementului și asigurarea calității sistemului de învățământ superior românesc prin consolidarea capacității strategice și a autonomiei universităților. Proiectul facilitează desfășurarea unui exercițiu internațional de evaluare a universităților românești.

Proiectul Pregătiți pentru a inova, pregătiți pentru a răspunde mai bine nevoilor locale. Calitate și diversitate a universităților din România urmăreşte creşterea capacităţii de planificare strategică a instituţiilor de învăţământ superior, venind în întâmpinarea necesităților actuale ale sistemului național de învățământ superior prin organizarea unui exercițiu internațional de evaluare la care participă 47 de universități.